Τρίτη, Φεβρουαρίου 05, 2008

6 σχόλια:

ΑΚΑΜΑΣ είπε...

Τις τηλεοράσεις τις κλείνουμε κάθε μέρα και προτιμάμε κάποιο βιβλίο. Χάρηκα που ξεκινάς το blog σου με ένα τέτοιο θέμα, το δικό μου είναι www.akamas.wordpress.com και σου εύχομαι καλή πορεία.

zizugataki είπε...

Ευχαριστώ πολύ.
Η αλήθεια είναι ότι άνοιξα το blog για να μπορώ να σχολιάσω σε άλλα και κυρίως στου κ. Δήμου.
Δεν νομίζω ότι θα κάνω αναρτήσεις γιατί νομίζω ότι υπάρχουν ήδη αρκετά αξιόλογα blog. Μου αρκεί να μπορώ να σχολιάζω σε αυτά.
Θέλω όμως να συμβάλλω σε πρωτοβουλίες σαν αυτή γιατί θέλω να μπορώ να αντιδράσω σ' αυτά που με ενοχλούν και σε αυτά που με πνίγουν.

ΑΚΑΜΑΣ είπε...

Μπορείς όμως να κάνεις πολλά πράγματα, είδες τι γίνεται στο καφέ του βιβλίου.

anagnostria είπε...

Χαίρομαι για τη γνωριμία. Μα, αγαπητή, αν δεν κλείναμε την τηλεόραση, πώς θα μπορούσαμε να διαβάζουμε;

maxforeigner είπε...

Καλημέρα. Η τηλεόραση, εκτός από μερικά καλά ντοκιμαντερ και κάποιες άλλες (ελάχιστες) εκπομπές δεν μας προσφέρει παρά μόνο βλακεία-ηλιθιότητα και κανονική πλύση εγκεφάλου. Όμως ο εθισμός σ' αυτή, λειτουργεί σαν ναρκωτική ουσία, δύσκολη η απεξάρτηση. Πριν από κάποια χρόνια κυκλοφορούσαν τα ΑΡΛΕΚΙΝ, με τη διαφήμηση "Με ένα Αρλεκιν ξεχνιέσαι". Ε σήμερα για πολλούς η τηλεόραση λειτουργεί σαν Αρλεκιν!

zizugataki είπε...

anagnostria, mike
Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια.
Βλέπω τώρα τις ειδήσεις του Mega με τον Στραβελάκη και με έχει εκνευρίσει που δεν αφήνει τον μετεωρολόγο να ολοκληρώσει ούτε μια πρόταση. Τι σόι πολιτισμός είναι αυτός και τι δικτατορία του μέσου και των προσώπων που το χρησιμοποιούν!