Δευτέρα, Απριλίου 23, 2012

Γιατί Συμμετέχω

Λοιπόν είμαι η Πλιάκη Κατερίνα και αποφάσισα να ενεργοποιήσω το ιστολόγιο μου. Αυτό τον καιρό το κάνω γιατί συμμετέχω με τη Δράση στις εκλογές στη Β΄ Θεσσαλονίκης. Όμως θα συνεχίσω να το ενημερώνω και μετά. Θα γράφω εδώ ότι με ενδιαφέρει ή μου αρέσει. Μπορεί αργότερα να ανεβάσω και τις εργασίες μου του Πανεπιστημίου. Θα δω. Πρέπει πρώτα να μάθω και μερικά πράγματα για την πνευματική ιδιοκτησία και άλλα πράγματα για να είναι το ιστολόγιο μου όσο ποιο όμορφο και σύγχρονο. Οι εργασίες μου βέβαια θα είναι στα Αγγλικά γιατί στο Διεθνές Πανεπιστήμιο η γλώσσα διδασκαλίας είναι στα Αγγλικά.

Αρχικά πιστεύω ότι σε αυτές τις εκλογές πρέπει να ψηφίσουμε με βάση τη γνώση. Γιαυτό αφού αναρτήσω σήμερα τη σελίδα με την υποψηφιότητά μου τις επόμενες μέρες θα δημοσιεύω τις θέσεις της Δράσης, μια κάθε φορά για να μη σας κουράζω. Δεν μου αρέσει η αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση και έτσι δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Όποιος θέλει να διαβάσει τις θέσεις μας και να μας ψηφίσει ας το κάνει. Η ιστοσελίδα της Δράσης είναι www.drassi.gr 


 Γιατί Συμμετέχω
Συμμετέχω γιατί πιστεύω ότι αφού κάνουμε την αυτοκριτική μας, πρέπει να αφήσουμε τη μιζέρια πίσω μας και να προσπαθήσουμε για μια καλύτερη πατρίδα, για ένα καλύτερο αύριο, για μια ζωή με αξιοπρέπεια και αξιοκρατία. Σας ζητώ να διαβάσετε τις θέσεις της ΔΡΑΣΗΣ στην ιστοσελίδα της και με ψυχραιμία, αίσθηση ευθύνης και κοινής λογικής να ψηφίσετε ως πολίτης και όχι ως πελάτης

ΠΛΙΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ -  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Σπούδασε Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμό στο ΕΑΠ. Κάνοντας πράξη τη δια Βίου εκπαίδευση κάνει Μεταπτυχιακές σπουδές στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, στο Τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών, στο πρόγραμμα MA in Black Sea Cultural Studies και έχει επιλέξει την κατεύθυνση Πολιτική και Οικονομία. Επιθυμεί να συνεχίσει ως ερευνήτρια σε αυτό το αντικείμενο.
Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και Ισπανικών και έχει διδάξει στελέχη γνωστών επιχειρήσεων, όπως: Nestle Hellas, Philips Hellas, Makro, Beiersdorf Hellas (Nivea), Μασούτης και άλλες. Έχει εργαστεί σε διάφορα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών και υπήρξε συνιδιοκτήτης σε ένα από αυτά. Παλαιότερα εργάστηκε ως βοηθός λογιστή.
Ο εθελοντισμός ήταν και είναι βασικό μέρος της ζωής της. Αυτή την εποχή προσφέρει εθελοντική εργασία στο Ιστορικό Αρχείο Προσφυγικού Ελληνισμού κάνοντας απομαγνητοφώνηση συνεντεύξεων από πρόσφυγες της Κωνσταντινούπολης.
Γνωρίζει Αγγλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και αυτόν τον καιρό μαθαίνει Τουρκικά.
Είναι φιλόζωη, κυρίως φιλόγατη, και ασχολείται στον ελεύθερο χρόνο της με τα οικόσιτα και τα αδέσποτα γατάκια της.
Είναι παντρεμένη.








Δεν υπάρχουν σχόλια: