Σάββατο, Απριλίου 28, 2012

Η ταυτότητα της Δράσης



Η ταυτότητα της Δράσης
Ποιοι είμαστε
Υπεύθυνοι πολίτες, άνθρωποι της δράσης. Είμαστε όλοι - με εξαίρεση τον αρχηγό μας - νέοι στην πολιτική και αποφασίσαμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας που κινδυνεύει. Από καθήκον και αγάπη για την Ελλάδα. Όχι για να ικανοποιήσουμε κάποια ανόητη ματαιοδοξία.

Σε ποιους απευθύνεται η Δράση
Σε αυτούς που λένε φτάνει πια! Στους πολίτες που προτάσσουν την προσπάθεια ενάντια στην άρνηση και τη διαμαρτυρία και επιθυμούν να τα καταφέρουν στηριγμένοι στις δικές τους δυνάμεις. Σε όλους τους Έλληνες που με την εργασία και την υπεύθυνη στάση τους στήριζαν και στηρίζουν την Ελλάδα.

Η αποστολή της Δράσης
Να απελευθερώσει και να στηρίξει τους Έλληνες που θέλουν να τα καταφέρουν με τις δικές τους δυνάμεις.

Οι αξίες της Δράσης
Η Δράση θεωρεί ότι προϋπόθεση για την ευημερία είναι ο ενδυναμωμένος πολίτης που πιστεύει στον εαυτό του. Μόνο ελεύθεροι, ενεργοί, δημοκρατικοί πολίτες μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα του τόπου μας.
Η Δράση πιστεύει στην ισότητα ευκαιριών και την παύση των προνομίων άκοπου πλουτισμού μιας κοινωνικής ομάδας σε βάρος μιας άλλης.
Η Δράση πιστεύει ότι θεμέλιο της ελευθερίας είναι η προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Η Δράση πιστεύει στην συνεργασία και την επιβράβευση της προσπάθειας, της εργασίας και της δημιουργικής δράσης.

Το όραμα της Δράσης
Μια φωτεινή Ελλάδα της αλήθειας που στηρίζεται στους Έλληνες και στην δημιουργικότητα τους, στην ιστορία της και στα αναπαλλοτρίωτα πλεονεκτήματά της, στο περιβάλλον, τον πολιτισμό, στην παιδεία.
Μια Ελλάδα φιλική σε όλους που επιδιώκουν την επένδυση στην ποιότητα ζωής και στην ευημερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: